Het belang van data

Als online marketeer ben je dagelijks bezig met adviezen aan klanten of draai je daadwerkelijk aan de knoppen van advertenties. Dit kun je niet doen zonder data. De adviezen waar je mee komt en de beslissingen die je maakt, moet je immers ergens op baseren. Hoe geef je bijvoorbeeld een contentadvies als je niet weet welke pagina's goed presteren? En hoe weet je voor welke campagne je het budget kan verhogen als je niet weet hoe veel conversies eruit zijn gekomen? 

Data staat aan de basis van bijna alle beslissingen die je maakt in online marketing. Je moet er dus voor zorgen dat die data goed op orde is.

Wij stellen metingen goed in

Bij Aspen Digital zijn we niet alleen gespecialiseerd in het analyseren van data, maar ook in het goed instellen ervan. Zo hebben we ervaring met het juist instellen van Google Analytics. Daarnaast maken we veel gebruik van Google Tag Manager. Hiermee kun je metingen instellen voor Google Analytics en Google Ads, maar ook voor nog veel meer andere platformen. En specifiek om de organische prestaties te meten, zorgen we dat Google Search Console goed is ingesteld. 

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen op het vlak van Data en Analytics? Neem dan contact met ons op! 

 

Data & Analytics zijn onderdeel van onze Digital Advertising- en SEO-dienstverlening.