Analyseer de impact van updates

Regelmatig voert Google veranderingen door aan haar zoekalgoritmen. Soms kan dit leiden tot heftige dalingen of juist stijgingen in zoekwoord rankings. Ben jij geraakt door een Google update of profiteert jouw website er juist van? In beide gevallen zijn er lessen te leren en conclusies te trekken. Wat moet er gebeuren om een site die getroffen is door een Google update uit het slop te trekken? Wat kun je doen om nóg meer te profiteren van een Google update. Met onze Google Update effect metingen brengen wij haarscherp in kaart op individueel pagina niveau hoe jouw website reageert op deze updates.

Wijzigingen in relevantie per landingspagina

Door verschillende zoektermen per landingspagina te gebruiken, geeft dit jou inzicht voor welke (sub)onderwerpen Google je pagina relevanter of juist minder relevant vindt. De lessen en conclusies die je hieruit trekt, helpen bij het bepalen van vervolgacties.

Ga voor de deep dive in data

Laat ons in kaart brengen hoe jouw landingspagina’s reageren op Google updates zodat wij per pagina een deep dive kunnen doen om het onderste uit de kan te halen voor jouw omzet.

 

Google Update Effectmetingen zijn onderdeel van onze SEO-dienstverlening.